След като си монтирах суб в колата и набоках чинчовете в Двд-то,стана проблем!Чинчовете опират в пластмасата отзад и Двд-то не влиза докрай с 4-7мм.Та какво има зад тази пластмаса?Мога ли да я дупна за да влезат чинчовете там и да си вкарам докрай двд-то?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво има зад тази пластмаса
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от daksy Покажи съобщениеСлед като си монтирах суб в колата и набоках чинчовете в Двд-то,стана проблем!Чинчовете опират в пластмасата отзад и Двд-то не влиза докрай с 4-7мм.Та какво има зад тази пластмаса?Мога ли да я дупна за да влезат чинчовете там и да си вкарам докрай двд-то?
Сега сериозно.Да не вземеш да му праснеш някоя и друга дупка,щото това е въздуховода.
Има преходници за ъглов монтаж.Виж по магазините за електроника.Или пък може и с г-образни чинчове да смениш твоите.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
-
Обиколих местата където продават такива работи,обаче всички Г-образни преходи не ми скъсяват това разстояние дори с 1мм...А тези преходници за ъглов монтаж какво представляват?Защото го казвам това нещо на каките в магазините и ме гледат като гръмнати.Загледах се в чинчовете ми и забелязах,че са по-къси от други чинчове които съм виждал в други коли.Колеги,давайте идеи какво може да се направи,че не се сещам за нищоsigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)
Comment
Comment